Joost Wessels

Teacher German language & planner mgt. traineeships - foreign countries at Scholengemeenschap - De Rooi Pannen
Lives in Breda, Netherlands
over 6 months ago

Join Hosco and view Joost's full profile, it's free !


As a Hosco member, you will:
 • Make yourself visible to thousands of companies in the hospitality industry'
 • Join a community of 180'000+ students and professionals
 • Learn more with new articles & videos every week on hosco.plus
Join us

Gedreven, ambitieuze, doelgerichte en enthousiaste teamplayer. Levert kwaliteit en gaat voor de inhoud en voor (het liefst meetbare) resultaten. Heeft altijd oog voor dingen die voor verbetering vatbaar zijn en kan daar met oog voor de belangen van anderen en van de organisatie op een open en eerlijke wijze over communiceren. Kan eigen standpunten helder formuleren. Staat altijd open voor kritiek en is bereid tot professionele groei en leren van en door anderen (heel graag zelfs!). Contactueel zeer sterk en makkelijk in de omgang. No-nonsens-instelling. Spreekt diverse talen zeer goed (desgewenst in verschillende dialecten), niet alleen letterlijk, maar is door jarenlange ervaring als management consultant & business analyst, prima in staat de werkvloer te verstaan en vooral: te begrijpen, maar ook de Raad van Bestuur (en alles wat daar tussen zit). Bovendien sterk analytisch ingesteld. Energiek, altijd opgewekt en veel gevoel voor humor (inclusief zelfspot!). Betrouwbare 'kartrekker' van bijv. allerlei soorten projecten. Ruime ervaring in o.a. het onderwijs, zowel in het voortgezet onderwijs (van VMBO-Basis, brugklas t/m Gymnasium 6) als in het MBO - vooral als docent Duits, Engels en Frans, tevens ruime ervaring met (team-)coördinatie.
Ruime leidinggevende ervaring (waaronder crisismanagement) in met name de gastvrijheidsindustrie en jarenlange ervaring als management consultant en bedrijfsanalist. Daarbij vele (vooral profit-) organisaties leren kennen, daardoor veel oog voor verschillende soorten organisatiestructuren en – culturen. Past zich makkelijk aan organisatie en bedrijfscultuur aan (m.i. randvoorwaardelijk om veranderingen in gang te kunnen zetten).
Tot slot: zeer ruime ervaring als film-, stem- en theater-acteur & internationaal stemimitator en daarnaast ook als ski-instructeur (want: "Halve Oostenrijker", gezien de adoptie-achtergrond).
Hobby's: fitness, moderne geschiedenis, skiën, moderne vreemde talen en verschillende soorten muziek.

Experience

Languages

 • Dutch
  Native or fluent
  100%
 • English
  Native or fluent
  100%
 • French
  Professional working
  60%
Following
Hosco
Geneva, Switzerland
Other members
Ronald Kooistra
Eindhoven, Netherlands
Viktoria Garabed
Breda, Netherlands
Koen Roelofs
Eindhoven, Netherlands
Henk Peters
Breda, Netherlands
Nick Ter Horst
Breda, Netherlands
View 311234 members