ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Amsterdam, Netherlands
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from ROC van Amsterdam. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

ROC van Amsterdam is met circa 26.000 studenten en ruim 300 mbo-opleidingen een van de grootste aanbieders van mbo-opleidingen in Nederland. ROC van Amsterdam biedt opleidingen aan in bijna alle branches in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Hoofddorp. De opleidingen zijn verdeeld over 14 hoofdrichtingen (onderwijsdomeinen). Ons onderwijs geven we op negen mooie en moderne MBO Colleges. Tevens bieden wij voortgezet onderwijs aan het VAVO (Joke Smit)

Werken bij het ROC van Amsterdam betekent werken bij één van de grootste onderwijsinstellingen van Nederland. Vanuit goed bereikbare, moderne en goed gefaciliteerde (school)gebouwen in de regio Groot-Amsterdam bereiden wij onze studenten voor op een plek op de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding.

ROC van Amsterdam als werkgever: Podium voor Talent
Niet alleen voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers willen wij een podium voor talent zijn. Om medewerkers daarin te stimuleren hebben wij ruime scholingsmogelijkheden en een eigen Post-HBO gecertificeerde Incompany scholing voor docenten.

Een goede onderwijskwaliteit staat en valt met het werken met goede mensen.
Het HR beleid van het ROC van Amsterdam richt zich op de verdere ontwikkeling en de professionaliteit van al onze medewerkers. Scholing, training, intervisie, persoonlijke ontwikkeling en groeien in je vak zijn een wezenlijk onderdeel van ons beleid.

Recent updates by ROC van Amsterdam

Part of
Where we're based
Amsterdam, Netherlands