Graafschap College

Graafschap College

Doetinchem, Netherlands
{{tag.label}}
...

Únete a Hosco y obtén las últimas actualizaciones y oportunidades de Graafschap College. ¡Es gratuito!


Como miembro de Hosco, tienes acceso a todo el contenido relacionado con el sector de la hostelería y el turismo y a miles de empleos y prácticas en todo el mundo.

Únete a nosotros

Het Graafschap College is het grootste onderwijsinstituut van de Achterhoek. Mensen uit de hele regio, maar ook daarbuiten, komen naar onze school. Leren doe je een leven lang, dus wij geven les aan mensen van alle leeftijden. Het Graafschap College biedt een ruim aanbod van mbo-opleidingen in de beroepsopleidende en beroepsbegeleidende leerweg op het gebied van Economie & Dienstverlening, Techniek & Informatica, Zorg & Welzijn en Educatie & Participatie. Ook verzorgt het Graafschap College (maatwerk)scholing voor bedrijven en instellingen. Het Graafschap College biedt onderwijs aan bijna 9.000 studenten en heeft ruim 750 medewerkers. Het onderwijs wordt uitgevoerd op verschillende locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk.

Als Graafschap College besteden we veel zorg aan ons onderwijs. Als medewerkers voelen we ons betrokken bij de school en onze studenten, vinden we het belangrijk dat studenten en cursisten zich op school veilig en vertrouwd voelen en bieden we kwalitatief goed onderwijs. Welkom in de wereld van het Graafschap College!

    Number of Students
    300

Actualizaciones recientes de Graafschap College

Parte de
Miembros más recientes
Kris Holkenborg
Estudiante de Saxion Hospitality Business School
Mandjombolo Ma Ndobo Bokila
ASSISTANT COORDINATEUR ATHLETIC MUSTANG en ECOLE INTERNATIONALE ERMITAGE
Nishesh JAISWAL
Antiguo Alumno de Graafschap College
Ver otros 4 miembros
Donde estamos ubicados
J.F. Kennedylaan 49, 7001 EA Doetinchem, Netherlands