ROC Friese Poort

ROC Friese Poort

Sneek, Netherlands
{{tag.label}}
...

Únete a Hosco y recibe las últimas actualizaciones y oportunidades de ROC Friese Poort. ¡Es gratis!


Como miembro de Hosco, tienes acceso a contenidos específicos relacionados con la hospitalidad y a miles de trabajos y prácticas en todo el mundo.

Únete a nosotros

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de zakelijke en particuliere markt. Bedrijven, particulieren, werkenden en werkzoekenden (volwassenen) kunnen bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen terecht voor om-, her- en bijscholing, voor re-integratie, het Ervaringsprofiel (EVP) en het Ervaringscertificaat (EVC).

Onze opleidingen, trainingen en cursussen zijn bedoeld voor iedereen die:
• een (erkend) diploma wil behalen
• zich verder wil specialiseren binnen een huidige functie
• zich verder wil ontwikkelen door middel van scholing
• wil terugkeren op de arbeidsmarkt (met evt. aanvullende scholing)

Dit kan een versneld opleidingstraject op één van onze vestigingen zijn (Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden en Sneek) maar ook een exclusieve training op locatie.

ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen richt zich op de ontwikkeling van vakmanschap en arbeidscompetenties van haar klanten. In onze werkwijze staan de begrippen kwaliteit, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en innovatie centraal, waaraan we inhoud geven in samenwerkingsverbanden met bedrijven, gemeenten, brancheverenigingen, kenniscentra en instellingen.

Actualizaciones recientes de ROC Friese Poort

Parte de
Donde estamos ubicados
Sneek, Netherlands