Line Cook
Este puesto ya no está disponible, pero hay más Alimentos & Bebidas cocina ofertas
Line Cook

Radisson Hotel Group (RHG)

Publicada

Cerrada

Line Cook

Sobre el trabajo



Souschef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

 

Brænder du for at give gæster en fantastisk madoplevelse, og har lyst til at blive en del af et motiveret team, der arbejder i et privilegeret miljø? Er du typen der trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig.

På Radisson Blu Scandinavia Hotel har vi fokus på det gode værtskab, service og god gæstekontakt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, trods mange bolde i luften. Dette stiller store krav til vores medarbejdere, og ikke mindst vores ledere - derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Souschef hos Radisson Blu Scandinavia Hotel vil du få en varieret hverdag med spændende udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Radisson til det bedste valg. På Radisson Blu Scandinavia Hotel er vi alle ét team der er fælles om at skabe Memorable Moments til vores gæster.

Er det dig der skal styre slagets gang i køkkenet? Kan du klare mosten og samtidig holde hovedet koldt?

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold
  • Løn efter kvalifikationer og aftale


 

Om dig:

  • Du er en ægte team-player og klar i din kommunikation
  • Det er en fordel hvis du har erfaring fra hotelbranchen
  • Du er en fremragende motivator og leder for resten af teamet
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og teamets trivsel
  • Dine styrker ligger indenfor både driftsmæssig planlægning såvel som eksekvering
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau


Higer du efter smagen af succes og kunne du tænke dig at det er DINE kreationer vores gæster lægger på Instagram? Så er dette køkkenet for dig!

 

Interesseret? 

Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4-stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster.

Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant NORD, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser. RAA Nordic Brasserie & Bar er det nyeste skud på stammen i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster.



Cerrada

Line Cook

Aarhus, Dinamarca

A tiempo completo, Indefinido

Fecha de inicio:

Fecha limite de comienzo:

¿Buscas algo diferente? Mira trabajos similares