Maintenance Engineer bij Center Parcs
Ce poste n'est plus disponible, mais il y a plus de Entretien offres d'emploi
Maintenance Engineer bij Center Parcs

Pierre & Vacances

Publiée

Fermé

Maintenance Engineer bij Center Parcs

À propos du poste


FunctiebeschrijvingFunctie

(Head)Office functies - Overig

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Maintenance Engineer bij Center Parcs

Functieomschrijving

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in het uitvoeren en begeleiden van onderhoud aan gebouwen en technische installaties, ervaring als zelfstandige Field Service Engineer of als (project) uitvoerder voor een technische dienstverlener? Beschik jij minimaal over een MBO+/A2+ denk- en werkniveau? En ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging waarbij reizen een groot onderdeel van jouw functie is? Reageer snel, want bij Center Parcs zijn wij op zoek naar een:

Maintenance Engineer

 

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de inventarisatie van de technische specificaties en vraagt zelfstandig offertes aan bij diverse leveranciers en overlegt indien nodig met de Country Maintenance Manager. Als Maintenance Engineer maak je de onderhoudsprojecten-planning en stemt die af met de Country Maintenance Manager en collega maintenance engineers, dit om tot een optimale uitvoering van de onderhoudsprojecten op de parken te komen. Je houdt zicht op de externe partijen of ze zich aan de regels houden van het park, veilig werken conform wet- en regelgeving en zich conformeren aan het milieu beleid van Center Parcs.

In overleg met de Country Maintenance Manager ben jij als Maintenance Engineer verantwoordelijk voor het begeleiden van het gehele traject van onderhoudsprojecten op de parken van opstart t/m oplevering inclusief de overdracht naar de parken. Je doet dit door in overleg te gaan met het park en de externe partij(en) en jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden met minimale hinder voor de gasten worden uitgevoerd. Je ondersteunt de parken bij het aandragen van oplossingen voor structurele onderhoudsproblemen.

Als Maintenance Engineer waarborg je de betrokkenheid bij interne en externe partijen, je levert, installeert en draagt de werkzaamheden over conform de vooraf verstrekte opdrachten, dit doe je tijdens en bij oplevering van gerichte controles. Afwijkingen worden direct opgenomen met de betrokken partijen.

Aantal uur per week

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

Wat bieden wij ?

Wat bieden wij?

Een unieke rol als Maintenance Engineer in een unieke en dynamische omgeving. Bij Center Parcs is geen dag hetzelfde, waarbij jij je binnen een internationaal bedrijf verder kan ontwikkelen. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salarispakket, met goede secundaire voorwaarden. Daarnaast kan je gebruik maken van mooie kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
  • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
  • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
  • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.


LocatieLocatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitantMinimaal gevraagd opleidingsniveau

MBO/A2

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben je de juiste kandidaat?

  • Je beschikt over minimaal een MBO 4+ / A2+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur in de richting van Electrotechniek of vergelijkbare technische opleiding.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in het uitvoeren en begeleiden van onderhoud aan gebouwen en technische installaties. Ervaring als zelfstandige Field Service Engineer in een mobiele functie of als (project) uitvoerder voor een technische dienstverlener
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse Taal, dit is noodzakelijk om de rol goed uit te kunnen oefenen.
  • Je bent bereid om (incidenteel) gedurende langere periode op het park te verblijven. Bijvoorbeeld van maandag t/m vrijdag, dit wegens werkzaamheden op de parken. Tevens de bereidheid om dagelijks te reizen tussen de verschillende parken.


Voor deze rol zijn we op zoek naar een collega die onder druk goed het overzicht kan bewaren en het (eind) doel niet uit het oog verliest. Als Maintenance Engineer ben jij de spil tussen de voorbereiding door de Central Maintenance Organisatie en uitvoering van de projecten op de parken. Je beschikt over heldere en correcte communicatie. Je bent zelfstandig en flexibel en bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd te kunnen begeleiden over meerdere parken.

Talen

  • Engels (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)
  • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)


Recruiter Business CardNaam Recruiter

Recruitment

Telefoonnummer Recruiter

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Kan jij niet wachten om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan en voldoe je aan onze functie eisen? Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

Wil je eerst meer informatie over de vacature Maintenance Engineer bij Center Parcs? Wij vertellen je er graag meer over. Hiervoor kan je contact opnemen  via tel +31682689619 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Fermé

Maintenance Engineer bij Center Parcs

Haan, Allemagne

Temps plein, Indéfini

Date de début du contrat:

Date d'entrée en fonction (au plus tard):

Vous souhaitez découvrir quelque chose de différent ? Voir des emplois similaires