HR Manager Center Parcs Park De Haan
Questa posizione è appena stata occupata, ma ce ne sono altre Risorse umane offerte di lavoro presso Pierre & Vacances
HR Manager Center Parcs Park De Haan

Pierre & Vacances

Pubblicata

Chiusa

HR Manager Center Parcs Park De Haan

Cosa comprende il lavoro


FunctiebeschrijvingFunctie

Banen op het park - Management park

Contract type

Vast contract

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

HR Manager Center Parcs Park De Haan

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationaal bedrijf waarbij jij verantwoordelijk bent voor de personeelsdoelstellingen voor ons Park De Haan? Heb jij als HR Manager affiniteit met de Hospitality branche? En spreek jij de Nederlandse, Franse en Engelse taal? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

HR Manager Center Parcs Park De Haan

Met maar liefst 29 parken in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door unieke vakantie-ervaringen. Bij Center Parcs geniet je in elk park van een unieke ervaring met compleet ingerichte cottages in de natuur, tropische sferen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en een mix van activiteiten voor jong en oud. Even ertussenuit, midden in de natuur. Ieder op zijn eigen manier, en toch samen. Daar staat Center Parcs voor!

Om onze gasten te blijven verrassen met unieke belevenissen zet Center Parcs de nieuwe standaard in met onze nieuwe Reinventionplan. Het is onze droom om een vakantie “thuis” te creëren voor allen, een onderbreking van het dagelijks leven, waarbij wij respect hebben voor het milieu en die beleving bieden die past bij deze tijd.  Wij maken de weg vrij voor nieuw toerisme. Dit houdt in; meer lokaal, duurzamer, eenvoudiger, essentiëler en emotioneler. 

Over de functie:
Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatiedoelstellingen op het gebied van het personeel en ben je een belangrijke partner voor de General Manager en het MT. Als HR Manager zorg jij ervoor dat het aangedragen beleid vanuit het hoofdkantoor en de directie op een juiste wijze wordt doorgevoerd op het park. In jouw rol houd jij je bezig met operationele taken, diverse projecten en adviseer je het MT (on)gevraagd over het te voeren personeelsbeleid en andere vraagstukken waar jij een waardevolle bijdrage aan levert.

Je bent een specialist op het gebied van in- door- en uitstroom, ziekteverzuim, gast- en medewerkerstevredenheid en overige relevante trends binnen het HR-vakgebied. Je past HR-instrumenten toe in een commerciële omgeving waarbij je draagvlak creëert bij zowel het management als onze medewerkers. Daarnaast zie je toe op de waarborging van (personeels-) kostenbeheersing en draag je bij aan de uitvoerende werkzaamheden binnen onze HR afdeling. Je weet ten alle tijden de juiste prioriteiten te stellen, jouw team te coachen en brengt structuur aan.
Park De Haan beschikt over 520 cottages en 200 vaste collega’s, 150 flexies, 280 studenten en 80 extra’s, waarbij een juiste prioriteitstelling noodzakelijk is.

De doelstellingen behaal je niet alleen: je hebt een enthousiast team om het beoogde resultaat te realiseren. Je geeft leiding aan twee HR Officers en rapporteert direct aan de General Manager. Daarnaast rapporteer je aan de Country HR Manager via de Matrix-structuur van de organisatie. Het betreft een allround functie waarbij jij je bezig houdt met uiteenlopende onderwerpen als recruitment,  management development, verzuim en personeelsinformatie.

Aantal uur per week

Wat bieden wij ?

Wat bieden wij?

Een uitdagende HR functie in een unieke omgeving. Bij Center Parcs is geen dag hetzelfde. Je kunt jouw stempel drukken op het succes van ons Park De Haan. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salarispakket met leuke secundaire voorwaarden zoals kortingen op activiteiten en vakanties bij Center Parcs.
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.
 • Een afwisselende baan in een dynamische en internationale omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de leisure branche.
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.


LocatieLocatie werkplek

EUROPA, BELGIË, Center Parcs De Haan aan zee - De Haan

Criteria sollicitantMinimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

6 tot 10 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur HRM of gerelateerd.
 • Een uitstekende taalbeheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt minimaal 5 jaar en maximaal 8 jaar ervaring met een vergelijkbare span of control binnen een commerciële omgeving. Je hebt affiniteit met de hospitality branche en brede kennis binnen het HR-vakgebied. Daarnaast heb je ruime ervaring in verandermanagement en brede ervaring heeft in verschillende HR onderwerpen.
 • Je hebt affiniteit met de hospitality branche en brede kennis binnen het HR-vakgebied.
 • Je bent beschikbaar voor duty-diensten: gedurende weekenden, ongeveer één keer per 5 à 6 weken en gemiddeld twee late diensten per maand ben je aanwezig op het park en fungeer je als aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers. Ook feestdagen vallen hieronder.
 • Tot slot ben jij woonachtig op max. een uur reisafstand van De Haan en flexibel qua werkdagen en werktijden en ben je fulltime (38 uur) beschikbaar.


Wij zijn op zoek naar een HR Manager die het leuk vindt om medewerkers en MT leden te coachen, die draagvlak kan creëren en die zowel operationeel als strategisch is en deze aspecten verder wil uitbouwen bij Center Parcs. Wij streven naar een #optimal leader die weet medewerkers te inspireren, motiveren, empoweren en te coachen. Een #teamplayer die ook een #barraiser is en anderen helpt dit na te streven.

Talen

 • Nederlands (Goede kennis - Vloeiend)
 • Frans (Goede kennis - Vloeiend)
 • Engels (Redelijk - Mondeling/Schriftelijk)


Recruiter Business CardNaam Recruiter

Meijer Sarah

Telefoonnummer Recruiter

+31 (0)10 49 89 830

Email Recruiter

werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com

Overige informatie Recruiter

Interesse in onze vacature?

Solliciteer dan via onze sollicitatiebutton!

Wil je meer informatie over de functie HR Manager Center Parcs Park De Haan? Neem dan contact op met Sarah Meijer, Talent Acquisition Manager NL & BE, via tel +31 (0)10 49 89 830 of via het mailadres werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com. Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Chiusa

HR Manager Center Parcs Park De Haan

Haan, Germania

A tempo completo, A tempo indeterminato

Data di inizio:Il prima possibile

Ultima data di inizio:

Cerchi qualcosa di diverso? Visualizza offerte di lavoro relazionate