{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Hotels Ultonia Girona

Hotels Ultonia Girona

Girona, Spain
{{tag.label}}
...

Únete a Hosco y recibe las últimas actualizaciones y oportunidades de Hotels Ultonia Girona. ¡Es gratis!


Como miembro de Hosco, tienes acceso a contenidos específicos relacionados con la hospitalidad y a miles de trabajos y prácticas en todo el mundo.

Únete a nosotros

L’Hotel Gran Ultonia va ser inaugurat durant l’octubre de 2009, culminant així un projecte iniciat pràcticament deu anys enrere, però que sens dubte ha donat com a resultat el complex hoteler més important del centre de Girona.

Situat en el cor de la ciutat, el nou hotel està dotat de totes les comoditats i serveis característics d’un establiment de quatre estrelles. Les seves modernes habitacions permeten als nostres clients relaxar-se i aïllar-se de tot mentre gaudeixen de la seva estada. Annex a l’estructura de l’Hotel Ultonia (***), amb el qual comparteix la recepció i l’accés, l'Hotel Gran Ultonia disposa d’àmplies sales modulables, bar-restaurant i cafeteria.

Ubicat en un entorn privilegiat i ben comunicat, permet visitar a peu tots els encants del Barri Vell de Girona. Així doncs, l’Hotel Gran Ultonia vol presentar-se com la millor combinació d’experiència i tradició per a aquells que busquen un motiu per conèixer els racons de Girona.

    Hotels
    2

Actualizaciones recientes de Hotels Ultonia Girona

Imágenes y vídeos
Ver todo
Donde estamos ubicados
Gran Via de Jaume I, 22, 17001 Girona, Spain
Empresas sugeridas
Made in Louise
Brussels, Belgium
Userguest
Manchester, United Kingdom
Ristorante Miky
Monterosso al Mare, Italy
67 Pall Mall Verbier
Verbier, Bagnes, Switzerland
Ver más
Cerrar
Te damos la bienvenida a tu perfil de empresa

¡Crea un perfil fuera de serie! Los miembros de Hosco quieren saber sobre los valores de tu compañía, su objetivo y visión.

Sube imágenes y videos que muestren lo increíble que es formar parte de Hotels Ultonia Girona