{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
AN Grup

AN Grup

Barcelona, Spain
{{tag.label}}
...

Iscriviti a Hosco e ricevi gli ultimi aggiornamenti e le opportunità da AN Grup. È gratis!


Come membro di Hosco, hai accesso a contenuti dedicati all'ospitalità e a migliaia di posti di lavoro e stage in tutto il mondo.

Iscriviti

A AN Grup som un gran equip, una gran empresa de restauració, pionera des de fa molts anys en la creació de nous conceptes gastronòmics. Cada dia treballem amb entusiasme perquè cada detall, cada moment, cada plat, sigui perfecte per a cadascun dels nostres clients. Estem a Barcelona i a Madrid, i hem crescut a poc a poc i amb la vocació de fer bé les coses. Hem buscat el nostre camí, creant marques, cartes i espais singulars que siguin capaços d’atreure i agradar a molts tipus de clients, en diferents moments del seu dia i de la seva vida. Aquesta és la nostra vocació i la nostra passió.



Una bonica història

Artemi Nolla i Furriol va fundar AN GRUP en els anys 90, però la història no va començar aquí…

Si neixes “físicament” en un bar, i ets fill i nét d'hostalers, el destí t'està marcant d'una forma poc subtil el teu camí, i Artemi va decidir seguir aquest camí des de ben jove.

En els anys 70 s'incorpora professionalment al negoci familiar, però és en els 80 quan decideix emprendre. Idea i crea locals d'èxit, junt amb el seu germà Francesc, (Amakoa, Il Villagio, Daily Telegraph, Zi Teresa, Leman’s…), i és ja en els 90 quan decideix crear la seva pròpia empresa, reconvertint alguns d'aquests locals i iniciant una nova trajectòria en solitari.

Aquests anys claus per a Barcelona també van resultar claus per a ell. Es va adonar que la ciutat estava a punt d’aparèixer al mapa de les grans capitals del món, i que Barcelona patiria una transformació espectacular. És aleshores quan Artemi va decidir apostar per la seva ciutat i la seva passió i va llançar Tapa Tapa, el primer gran restaurant especialitzat en tapes de la ciutat. Va obrir-lo al passeig de Gràcia, una ubicació i una inversió molt arriscades, atès que en aquella època era un carrer sense pràcticament comerços ni restauració.

I la sort li va somriure. El local va ser un gran èxit, i l'inici d'una fèrtil trajectòria empresarial i d'innovació.

La seva aposta per la creació de marques i restaurants basats en conceptes gastronòmics especialitzats, amb interiorismes singulars, en locals de gran grandària i situats en vies de molt de trànsit ha estat constant en els següents anys, amb la creació de marques com Mussol, La Botiga, Txapela, Citrus, Oassis,…….. etc…

Aquesta visió comercial innovadora ha anat cristal·litzant en nous locals i noves marques, i també en la creació d'un gran grup, AN GRUP, que actualment es fonamenta en una filosofia personal i empresarial basada en la professionalitat, l’eficiència, l’esforç, l’inconformisme permanent i la confiança i el compromís amb tots els membres de l’equip. “Tenim cura de tots els nostres treballadors, ja que cuidem els nostres proveïdors, els nostres clients i la nostra ciutat.”

Una bonica història, amb grans il·lusions, alguns petits errors i molts èxits, que sens dubte continuarà, i a la qual ara s'incorpora un nou Artemi, el seu fill.

    Nº Restaurants
    27
    Locations
    Barcelona & Madrid

Aggiornamenti recenti di AN Grup

Dove siamo
Avinguda Diagonal, 405, 08008 Barcelona, Spain
Aziende consigliate
Quintessentially
Dubai, United Arab Emirates
Maristel Hotel & Spa
Estellencs, Spain
Te Moana Tahiti Resort
Puna'auia, French Polynesia
Umamido Switzerland
Geneva, Switzerland
Vedi altro
Chiudi
Ti diamo il benvenuto al profilo della tua azienda

Crea un profilo dell'altro mondo! Parla dei valori, degli obiettivi e della visione della tua azienda.

Carica immagini e video per mostrare quanto è fantastico lavorare da AN Grup