{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
AN Grup

AN Grup

Barcelona, Spain
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from AN Grup. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

A AN Grup som un gran equip, una gran empresa de restauració, pionera des de fa molts anys en la creació de nous conceptes gastronòmics. Cada dia treballem amb entusiasme perquè cada detall, cada moment, cada plat, sigui perfecte per a cadascun dels nostres clients. Estem a Barcelona i a Madrid, i hem crescut a poc a poc i amb la vocació de fer bé les coses. Hem buscat el nostre camí, creant marques, cartes i espais singulars que siguin capaços d’atreure i agradar a molts tipus de clients, en diferents moments del seu dia i de la seva vida. Aquesta és la nostra vocació i la nostra passió.Una bonica història

Artemi Nolla i Furriol va fundar AN GRUP en els anys 90, però la història no va començar aquí…

Si neixes “físicament” en un bar, i ets fill i nét d'hostalers, el destí t'està marcant d'una forma poc subtil el teu camí, i Artemi va decidir seguir aquest camí des de ben jove.

En els anys 70 s'incorpora professionalment al negoci familiar, però és en els 80 quan decideix emprendre. Idea i crea locals d'èxit, junt amb el seu germà Francesc, (Amakoa, Il Villagio, Daily Telegraph, Zi Teresa, Leman’s…), i és ja en els 90 quan decideix crear la seva pròpia empresa, reconvertint alguns d'aquests locals i iniciant una nova trajectòria en solitari.

Aquests anys claus per a Barcelona també van resultar claus per a ell. Es va adonar que la ciutat estava a punt d’aparèixer al mapa de les grans capitals del món, i que Barcelona patiria una transformació espectacular. És aleshores quan Artemi va decidir apostar per la seva ciutat i la seva passió i va llançar Tapa Tapa, el primer gran restaurant especialitzat en tapes de la ciutat. Va obrir-lo al passeig de Gràcia, una ubicació i una inversió molt arriscades, atès que en aquella època era un carrer sense pràcticament comerços ni restauració.

I la sort li va somriure. El local va ser un gran èxit, i l'inici d'una fèrtil trajectòria empresarial i d'innovació.

La seva aposta per la creació de marques i restaurants basats en conceptes gastronòmics especialitzats, amb interiorismes singulars, en locals de gran grandària i situats en vies de molt de trànsit ha estat constant en els següents anys, amb la creació de marques com Mussol, La Botiga, Txapela, Citrus, Oassis,…….. etc…

Aquesta visió comercial innovadora ha anat cristal·litzant en nous locals i noves marques, i també en la creació d'un gran grup, AN GRUP, que actualment es fonamenta en una filosofia personal i empresarial basada en la professionalitat, l’eficiència, l’esforç, l’inconformisme permanent i la confiança i el compromís amb tots els membres de l’equip. “Tenim cura de tots els nostres treballadors, ja que cuidem els nostres proveïdors, els nostres clients i la nostra ciutat.”

Una bonica història, amb grans il·lusions, alguns petits errors i molts èxits, que sens dubte continuarà, i a la qual ara s'incorpora un nou Artemi, el seu fill.

    Nº Restaurants
    27
    Locations
    Barcelona & Madrid

Recent updates by AN Grup

Where we're based
Avinguda Diagonal, 405, 08008 Barcelona, Spain
Suggested employers
Les Oliviers de Palombaggia
Porto-Vecchio, France
Terme San Giovanni
Rapolano Terme, Italy
Baia Blu
Baja Sardinia, Italy
View more
Close
Welcome to your company profile

Create a profile that’s out of this world! Tell members about your company's values, goals, and vision.

Upload images and videos to show how amazing it is to work at AN Grup