{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Hotel Orizont Predeal

Hotel Orizont Predeal

Predeal, Romania
{{tag.label}}
...

Iscriviti a Hosco e ricevi gli ultimi aggiornamenti e le opportunitร  da Hotel Orizont Predeal. รˆ gratis!


Come membro di Hosco, hai accesso a contenuti dedicati all'ospitalitร  e a migliaia di posti di lavoro e stage in tutto il mondo.

Iscriviti

Hotelul vฤƒ propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinลฃe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaลฃional ลŸi unul cu specific tradiลฃional romรขnesc, alฤƒturi de cramฤƒ, nu mai puลฃin de 4 baruri cu o arhitectura deosebitฤƒ ลŸi nu รฎn ultimul rรขnd Cigar Club.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveลฃi nevoie pentru vacanลฃฤƒ sau conferinลฃฤƒ.
De asemenea, oaspeลฃii Orizont au acces รฎn tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum ลŸi acces la internet broadband ลŸi parcare supravegheatฤƒ video.
O oazฤƒ de liniลŸte care รฎmbinฤƒ relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vฤƒ oferฤƒ piscinฤƒ interioarฤƒ, o zonฤƒ specialฤƒ pentru jacuzzi, salฤƒ de fitness ลŸi o zonฤƒ dedicatฤƒ saunei. Aici veลฃi descoperi sauna umedฤƒ cu aromoterapie, sauna uscatฤƒ ลŸi sauna cu infraroลŸu, alฤƒturi de multฤƒ, multฤƒ gheaลฃฤƒ!
De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile ลŸi dorintele fiecฤƒrui oaspete รฎn parte: masaje de relaxare, รฎmpachetฤƒri la rece ลŸi la cald, tratamente de รฎnfrumuseลฃare corporalฤƒ ลŸi facialฤƒ cu produse premium. Acestea sunt doar cรขteva din serviciile deosebite puse la dispoziลฃie de SPA Orizont!
รŽn SPA vฤƒ aลŸteaptฤƒ ลŸi Natura Bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfฤƒลฃ!
Gust, condimente ลŸi o atmosferฤƒ deosebitฤƒ fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cinฤƒ deosebitฤƒ. Bucฤƒtฤƒrie de รฎnaltฤƒ clasฤƒ, servire deosebitฤƒ ลŸi nu รฎn ultimul rรขnd muzicฤƒ buna - reลฃeta idealฤƒ pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant ลŸi crama cu specific romรขnesc, Mioriลฃa, completeazฤƒ oferta noastrฤƒ.
Un nou centru de รฎntruniri, renumit prin profesonalism ลŸi calitatea serviciilor, Orizont Forum vฤƒ oferฤƒ 4 sฤƒli de conferinลฃe, dotate complet cu echipamente de ultimฤƒ generaลฃie, internet ลŸi telefonie.
Cele 4 sฤƒli de conferinลฃe din cadrul Orizont Forum - Postฤƒvaru, Piatra Mare, Bucegi ลŸi Panorama, vฤƒ stau la dispoziลฃie complet utilate ลŸi pregฤƒtite pentru evenimentul Dumneavoastrฤƒ.
รŽn completare, Hotelul Orizont vฤƒ ofera ลŸi un Business Center modern, servicii de secretariat ลŸi nu รฎn ultimul rรขnd, personal de specialitate ce stฤƒ รฎn permanenลฃฤƒ la dispoziลฃia Dumneavoastrฤƒ.
Fie cald sau frig, Predealul vฤƒ oferฤƒ รฎntotdeauna ceva de fฤƒcut. Fie cฤƒ descoperim รฎmpreunฤƒ primele flori ale primฤƒverii, ne plimbฤƒm pe cฤƒrฤƒri de munte รฎn timpul verii sau descoperim culorile de toamnฤƒ, Predealul rฤƒmรขne staลฃiunea idealฤƒ. Iarna vฤƒ invitฤƒm la ski pe pรขrtiile deja celebre รฎn Romรขnia.
Hotelul Orizont revine รฎn atenลฃia dumneavoastrฤƒ cu o nouฤƒ รฎnfฤƒลฃiลŸare demnฤƒ de renumele cu vechime pe piaลฃa romรขneascฤƒ!

    Rooms
    136
    Rating
    4-Stars

Aggiornamenti recenti di Hotel Orizont Predeal

Dove siamo
Strada Trei Brazi 6, Predeal 505300, Romania
Aziende consigliate
Userguest
Manchester, United Kingdom
Ristorante Miky
Monterosso al Mare, Italy
67 Pall Mall Verbier
Verbier, Bagnes, Switzerland
Made in Louise
Brussels, Belgium
Vedi altro
Chiudi
Ti diamo il benvenuto al profilo della tua azienda

Crea un profilo dell'altro mondo! Parla dei valori, degli obiettivi e della visione della tua azienda.

Carica immagini e video per mostrare quanto รจ fantastico lavorare da Hotel Orizont Predeal