{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Hotel Orizont Predeal

Hotel Orizont Predeal

Predeal, Romania
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from Hotel Orizont Predeal. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

Hotelul vă propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă, nu mai puţin de 4 baruri cu o arhitectura deosebită şi nu în ultimul rând Cigar Club.
Camerele sunt dotate cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru vacanţă sau conferinţă.
De asemenea, oaspeţii Orizont au acces în tot hotelul la internet WiFi gratuit, precum şi acces la internet broadband şi parcare supravegheată video.
O oază de linişte care îmbină relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vă oferă piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi, sală de fitness şi o zonă dedicată saunei. Aici veţi descoperi sauna umedă cu aromoterapie, sauna uscată şi sauna cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă!
De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile şi dorintele fiecărui oaspete în parte: masaje de relaxare, împachetări la rece şi la cald, tratamente de înfrumuseţare corporală şi facială cu produse premium. Acestea sunt doar câteva din serviciile deosebite puse la dispoziţie de SPA Orizont!
În SPA vă aşteaptă şi Natura Bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfăţ!
Gust, condimente şi o atmosferă deosebită fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cină deosebită. Bucătărie de înaltă clasă, servire deosebită şi nu în ultimul rând muzică buna - reţeta ideală pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant şi crama cu specific românesc, Mioriţa, completează oferta noastră.
Un nou centru de întruniri, renumit prin profesonalism şi calitatea serviciilor, Orizont Forum vă oferă 4 săli de conferinţe, dotate complet cu echipamente de ultimă generaţie, internet şi telefonie.
Cele 4 săli de conferinţe din cadrul Orizont Forum - Postăvaru, Piatra Mare, Bucegi şi Panorama, vă stau la dispoziţie complet utilate şi pregătite pentru evenimentul Dumneavoastră.
În completare, Hotelul Orizont vă ofera şi un Business Center modern, servicii de secretariat şi nu în ultimul rând, personal de specialitate ce stă în permanenţă la dispoziţia Dumneavoastră.
Fie cald sau frig, Predealul vă oferă întotdeauna ceva de făcut. Fie că descoperim împreună primele flori ale primăverii, ne plimbăm pe cărări de munte în timpul verii sau descoperim culorile de toamnă, Predealul rămâne staţiunea ideală. Iarna vă invităm la ski pe pârtiile deja celebre în România.
Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească!

    Rooms
    136
    Rating
    4-Stars

Recent updates by Hotel Orizont Predeal

Where we're based
Strada Trei Brazi 6, Predeal 505300, Romania
Suggested employers
Userguest
Manchester, United Kingdom
Ristorante Miky
Monterosso al Mare, Italy
67 Pall Mall Verbier
Verbier, Bagnes, Switzerland
Made in Louise
Brussels, Belgium
View more
Close
Welcome to your company profile

Create a profile that’s out of this world! Tell members about your company's values, goals, and vision.

Upload images and videos to show how amazing it is to work at Hotel Orizont Predeal