{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Hotels & Suites

Hotels & Suites

The Hague, Netherlands
{{tag.label}}
...

Iscriviti a Hosco e ricevi gli ultimi aggiornamenti e opportunità di Hotels & Suites. È gratis!


Come membro di Hosco, avrai accesso ai contenuti riguardanti il settore turistico e alberghiero e a migliaia di offerte di lavoro e di stage in tutto il mondo.

Iscriviti

Feel at Home. Hotelsensuites staat voor passie, kwaliteit en huiselijkheid. Slapen en vergaderen op mooie plekken, in karakteristieke panden. Met passie en originaliteit gerund. Wij geven daarom de voorkeur aan bijzondere en monumentale panden met een eigen, karaktervolle uitstraling en een verhaal. Met een klein team runnen wij op dit moment twee hotels en 1 renovatie project. Daarnaast kijken we altijd om ons heen naar mooie panden en nieuwe uitdagingen die bij onze identiteit passen.

“Het begon allemaal toen ik als klein meisje alle hotels wilde bekijken die ik tegenkwam. Daar is mijn passie voor hotels ontstaan. Tot op de dag van vandaag staat deze passie centraal in ons bedrijf en is het de kern van ons DNA.”

In 2008 startten wij Stadsvilla Hotel Mozaic, een kleinschalig 4 sterren hotel dat zich kenmerkt door een ontspannen sfeer, een warm en origineel interieur en persoonlijke service. Stadsvilla hotel Mozaic Den Haag heeft 25 kamers en 2 vergaderruimten. Stadvilla Mozaic is gevestigd in het centrum van de Den Haag in twee oude monumentale panden daterend uit 1890.

In 2016 opende Casa Julia in Delft haar deuren. Casa Julia is gevestigd in Delft tussen het oude centrum en de TU-wijk in. Casa Julia is heel rustig gelegen op toch maar 5 minuten lopen van het centrum en heeft een heerlijke ruime zonnige binnentuin. Ook Casa Julia is gevestigd in een monument. Casa Julia heeft 24 kamers en een vergaderruimte.

Tot slot verbouwen wij op dit moment een groot Rijksmonument aan de Lange Haven 71 in Schiedam. In deze voormalige, en bekende discotheek Arcade, zijn onze voornemens om na ruim 20 jaar van leegstand en 50 jaar achterstallig onderhoud Villa Schiedam te realiseren: 17 mooie luxe suites en een vergaderruimte.

Kom gerust een kijkje nemen, ons team leidt u graag rond.

-Corina Waaijer & Team

    Number of Properties
    3
Hotels & Suites

Aggiornamenti recenti di Hotels & Suites

Mettiti in contatto con noi
Dove siamo
Noordeinde, Den Haag, Netherlands
Aziende consigliate
Vedi 6690 aziende
Chiudi
Ti diamo il benvenuto al profilo della tua azienda

Crea un profilo dell'altro mondo! Parla dei valori, degli obiettivi e della visione della tua azienda.

Carica immagini e video per mostrare quanto è fantastico lavorare da Hotels & Suites