{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Hotels & Suites

Hotels & Suites

The Hague, Netherlands
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from Hotels & Suites. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

Feel at Home. Hotelsensuites staat voor passie, kwaliteit en huiselijkheid. Slapen en vergaderen op mooie plekken, in karakteristieke panden. Met passie en originaliteit gerund. Wij geven daarom de voorkeur aan bijzondere en monumentale panden met een eigen, karaktervolle uitstraling en een verhaal. Met een klein team runnen wij op dit moment twee hotels en 1 renovatie project. Daarnaast kijken we altijd om ons heen naar mooie panden en nieuwe uitdagingen die bij onze identiteit passen.

“Het begon allemaal toen ik als klein meisje alle hotels wilde bekijken die ik tegenkwam. Daar is mijn passie voor hotels ontstaan. Tot op de dag van vandaag staat deze passie centraal in ons bedrijf en is het de kern van ons DNA.”

In 2008 startten wij Stadsvilla Hotel Mozaic, een kleinschalig 4 sterren hotel dat zich kenmerkt door een ontspannen sfeer, een warm en origineel interieur en persoonlijke service. Stadsvilla hotel Mozaic Den Haag heeft 25 kamers en 2 vergaderruimten. Stadvilla Mozaic is gevestigd in het centrum van de Den Haag in twee oude monumentale panden daterend uit 1890.

In 2016 opende Casa Julia in Delft haar deuren. Casa Julia is gevestigd in Delft tussen het oude centrum en de TU-wijk in. Casa Julia is heel rustig gelegen op toch maar 5 minuten lopen van het centrum en heeft een heerlijke ruime zonnige binnentuin. Ook Casa Julia is gevestigd in een monument. Casa Julia heeft 24 kamers en een vergaderruimte.

Tot slot verbouwen wij op dit moment een groot Rijksmonument aan de Lange Haven 71 in Schiedam. In deze voormalige, en bekende discotheek Arcade, zijn onze voornemens om na ruim 20 jaar van leegstand en 50 jaar achterstallig onderhoud Villa Schiedam te realiseren: 17 mooie luxe suites en een vergaderruimte.

Kom gerust een kijkje nemen, ons team leidt u graag rond.

-Corina Waaijer & Team

    Number of Properties
    3
Hotels & Suites

Recent updates by Hotels & Suites

Where we're based
Noordeinde, Den Haag, Netherlands
Suggested employers
View more
Close
Welcome to your company profile

Create a profile that’s out of this world! Tell members about your company's values, goals, and vision.

Upload images and videos to show how amazing it is to work at Hotels & Suites