{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Bravo Tours

Bravo Tours

Herning, Denmark
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from Bravo Tours. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

Bravo Tours har kun danske eller dansktalende rejseledere på rejsemålene, og der er altid transport fra/til hotellerne på rejsemålene. Bravo Tours er ferie på dansk. Peder Hornshøj, der var med til at stifte Bravo Tours i 1999, er fortsat administrerende direktør.

110 medarbejdere på kontorerne i Herning og København samt lige så mange på destinationerne verden over glæder sig til at tage ansvaret for din ferierejse. Markedsundersøgelser viser, at Bravo Tours’ gæster foretrækker at rejse med Bravo Tours, fordi:
• Man møder kun dygtige, danske rejseledere i lufthavnen, i bussen til hotellet, på velkomstmødet, på udflugterne og på hotellet dagligt.
• Produktet bliver der ikke gået på kompromis med, Når man køber et kategori 4-hotel, kan man regne med, at det lever op til standarden
• Som kunde fornemmer man et højere serviceniveau hos Bravo Tours, end man møder generelt i rejsebranchen. Bravo Tours er en del af den skandinaviske rejsekoncern Primera Travel Group Scandinavia. Gruppen omfatter desuden Solresor i Sverige, Solia i Norge, Heimsferdir og Terra Nova i Island, Matka-Vekka og Lomamatkat i Finland. Desuden er flyselskabet Primera Air en del af koncernen.

Recent updates by Bravo Tours

Where we're based
Bethaniagade 40, 7400 Herning, Denmark
Suggested employers
View more
Close
Welcome to your company profile

Create a profile that’s out of this world! Tell members about your company's values, goals, and vision.

Upload images and videos to show how amazing it is to work at Bravo Tours