{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Kronwell Hotel Brasov

Kronwell Hotel Brasov

Brașov, Romania
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from Kronwell Hotel Brasov. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

Compania noastra

Grupul Kronwell este furnizor national de elita in industria ospitalitatii. Ne centram atentia pe oaspetele acomodat cu performanta, alert si exigent, care integreaza exclusivul in stilul obisnuit de viata. Ne propunem sa fim destinatia esentiala si sa oferim acele experiente personalizate si servicii extraordinare pe care oaspetii nostri au ajuns in mod regulat sa le astepte de la cei peste 20 de ani de istorie in industrie.

Kronwell cuprinde unele dinte cele mai influente si differentiate branduri de lifestyle. Cautam intotdeauna sa maximizam potentialul si calitatea vietii, sa crestem curajos si sa creem experiente care ne definesc. Pe langa Kronwell, toate celelalte branduri ale noastre, Qosmo, Bellman, Belaqva, Kasho, Dash, News, Galleria, Papazaur, Prallini, Upfood, sunt toate recunoscute pentru inspiratia si motivarea data atat oaspetilor cat si membrilor echipelor spre un standard frumos de viata. Comunitatea noastra este fondata pe un set de valori care definesc intreaga noastra cultura: respect reciproc, egalitate, diversitate, integritate si empatie, performanta si dezvoltare.

Provocam schimbarea, si facem intotdeauna mai mult, pentru ca noi credem in binele fiecaruia.

Codul Nostru

Delivering the amazing.

Ne pasioneaza stilul de viata performant si incercam sa aplicam acest principiu investind timp in dezvoltarea fiecaruia dintre noi. Credem in potentialul neexplorat din interiorul fiecaruia si credem ca o abordare esential exclusivista si exigenta are potentialul de a il dezlantui. Aspiratiile noastre sunt inalte si nu ne multumim cu putin. Trudim pentru detalii si niciodata nu acceptam mai putin de 100% in a ne ajuta reciproc, pentru a livra experienta extraordinara Kronwell catre oaspetii nostri. Urmarim cu cel mai mare interes tot ceea ce este nou, ce este actual, ce urmeaza. Niciodata nu urmam, ci intotdeauna suntem exemplu, anticipand si adaptandu-ne permanent tendintelor si obiceiurilor de consum. Suntem o companie care investeste in succesul fiecaruia. Punem pret pe modestie si pe spiritul de echipa la fiecare nivel al companiei.

In cazul in care sunteti o persoana performanta, pasionata de obiectivele atinse cu succes si de a ii inspira pe cei din jur, suntem entuziasmati sa discutam impreuna oportunitati de cariera!

    Rating
    4*
    Number of rooms
    81

Recent updates by Kronwell Hotel Brasov

Pictures and videos
View all
Where we're based
Bulevardul Gării 7A, Brașov 500203, Romania
Suggested employers
Orale Compadre
Alcobendas, Spain
Creme
Paris, France
TIGERMILK
Paris, France
View more
Close
Welcome to your company profile

Create a profile that’s out of this world! Tell members about your company's values, goals, and vision.

Upload images and videos to show how amazing it is to work at Kronwell Hotel Brasov