{{ $ctrl.companyProfileTip1 }}
Sebber Kloster

Sebber Kloster

Nibe, Denmark
{{tag.label}}
...

Join Hosco and get the latest updates and opportunities from Sebber Kloster. It’s free!


As a Hosco member, you have access to dedicated hospitality content and to thousands of jobs and internships worldwide.

Join us

top3
Om Sebber Kloster

Sebber Kloster er en idyllisk herregård, som med sin smukke beliggenhed ved Halkær Bredning og Limfjorden og omgivet af storslået natur med vådenge og blandet skov danner en ideel ramme og fester og arrangementer for op til 150 personer. På Sebber Kloster kan afholdes barnedåb, bryllup, fødselsdage og andre private fester såvel som alle former for firmaarrangementer inklusiv kurser & teambuilding, bestyrelsesmøder og receptioner. Ligedes er Sebber Kloster også blevet et yndet sted for golfspillere med den smukke og udfordrende 18 hullers golfbane på Sebber Klosters jorde.

Sebber Kirke ligger i direkte forbindelse med hovedbygningen og danner en romantisk ramme om brylluper og andre kirkelige begivenheder.

Hovedbygningen lejes kun ud til et selskab af gangen og selvom vi gerne anbefaler nogle af vores meget roste samarbejdspartnere er I frit stillet til at medbringe egen kok samt drikkevarer helt uden ekstra omkostninger i form af proppenge eller andet.

Sebber Kloster består af tre spændende boliger. Du kan vælge mellem Hovedbygningen (18 sovepladser) , Markhuset (8 sovepladser) og Skovløberhuset (6 sovepladser), som kan lejes samlet eller hver for sig. Ligeledes er det muligt at leje ladebygningen i forbindelse med hovedbygningen til forskellige former for arrangementer.

Vores hjemmeside kan fortælle meget mere om området og stedets fascinerende historie, de forskellige huse og golfbanerne, ligesom det er muligt at se og booke ledige perioder.

Velkommen og god fornøjelse!

Recent updates by Sebber Kloster

Where we're based
St. Ajstrupvej 25, 9240 Nibe, Denmark
Suggested employers
View more
Close
Welcome to your company profile

Create a profile that’s out of this world! Tell members about your company's values, goals, and vision.

Upload images and videos to show how amazing it is to work at Sebber Kloster